Vaasan Sportin osakeanti - olethan sinäkin mukana?

Sportin kannattajia on hehkutettu jälleen tänä vuonna eri medioissa ympäri Suomen, välillä vähän turhankin paljon. Nyt on aika osoittaa, että olemme oikeasti kaiken sen hehkutuksen arvoisia kaukalon ulkopuolellakin.

Sport on kuluneella kaudella ollut isojen haasteiden edessä. Vuosikymmeniä alasarjoissa tarponeen seuran on täytynyt lyhyessä ajassa päivittää organisaationsa liigan vaatimuksia vastaavaksi. Harppaus Mestiksestä Liigaan on ollut suurempi, kuin mitä useimmat pystyivät kuvittelemaan. Organisaatiota on vahvistettu, henkilökuntaa on palkattu lisää ja sponsoreita on metsästetty haastavassa taloudellisessa tilanteessa. Tämän lisäksi kaukaloon on hankittu liigatasoinen joukkue ja valmentajisto, sekä junioritoimintaan on satsattu lisää resursseja. Aikaa kaikkeen tähän oli noin puoli vuotta.

Haastetta lisää myös liigalisenssi, joka pitää maksaa seuraavien vuosien aikana. Seura on kehittynyt viimeisen vuoden aikana ja toimistolla on tehty hienoa työtä, mutta haasteita on vielä edessä.

Vaasan Sport käynnisti 31.1.2015 osakeannin, jonka tarkoituksena on vahvistaa osakeyhtiön pääomaa ja mahdollistaa isompia satsauksia tulevina kausina. Emme ole tulleet liigaan vain roikkumaan mukana, olemme tulleet menestymään.

Osakeannin vähimmäistavoitteesta 150 000 eurosta on tällä hetkellä kasassa noin puolet ja aikaa on jäljellä enää 11 päivää. Nyt on meidän kannattajien aika lisätä kampanjaan vauhtia ja tuoda se maaliin. Suomen kuuluisimpien kannattajien on aika näyttää Sport-perheen voima!

Ultras 06 ja Red Army haastaa jokaisen Sport-kannattajan sijoittamaan (ainakin) 120€ Sportin osakeantiin ja haastamaan mukaan kolme ihmistä lisää.

Ultras 06 & Red Army


Osallistu Sportin osakeantiin täällä:

http://www.sportomistaja.fi