U06-member Prahassa

Jees.

Reissu tuli tehtyä Prahaan. Tuohon legendaariseen kaupunkiin , jossa historiaa on tehty ja muutettu. Jo aikoinaan Hakkapeliitat, nuo mainiot Ruotsi-Suomen armeijan sotilaat, ryöstivät 1648 Prahan Pientä Puolta. Mutta tällä kertaa oli Suomipoijjan reissulla aivan eri tavoitteet. . .

sotakuva
Säpinää Kaarlensillalla 1648

25.11.2005 HC Sparta Praha - HC Chemopetrol Litvinov T-Mobile Arena


Ok. Matsi päättyi 5 tai 6 - 1. Meni hieman pelin loppu ohi ku yhden jenkin kanssa otettiin siinä hieman kekee.Tutustuin jamppaan siinä hallin ulkopuolella jonossa.
No itse halliin menin kävellen koska sinne oli vajaa kilsa hotellilta. Paikka sijaitsee siis Praha 7:ssa ja ratikat kulkee siitä ohi jatkuvalla syötöllä.

Halli oli kyllä aivan säätänän vanha. Ennen sisäänmenoa käväisin Spartan pubissa , joka sijaitsi hallin päädyssä. Jengi hieman tarkkaili kun meikä meni ostamaan kepua enklannin kielellä. Enemmän huomiota sai Litvinovin pelipaitaan sonnustautunut jamppa joka kävi sisällä pyörähtämässä... Ulkona -2 ja melkein sama hallissa. Ostin Spartan huivin ja se kaulassa kippaamaan lisää Budvaria hallin juottolaan. Soittelin pakolliset "mitäs sinne Suomeen kuuluu,meikä täällä pelissä..."

No, hanskat kädessä kipattiin tän jenkin kanssa Budvaria ja höpötettiin ties mistä. Pääsin pätemään useamman kerran: "tät duud häv olsou pleied in vinland"

lammittelya
Lämmittelyä

Eka erä oli aika hidasta mättöä maalien suhteen vaikka vauhtia pelissä oli kuin änärissä. Tsekit tuntuvat omaksuneen tiukan tuomarilinjan juuri ameriikasta. Kahvaa ei nähty. Ja vain yksi maalikin siinä vain syntyi. Pelissä ei sallittu juuri mitään kontaktia. Taklauksistakin saattoi joutua istumaan.

perinteet
Perinteitä

Toisessa erässä sitten jäähyt kostautuivat. Melkein kaikki Spartan maalit tais tulla juuri yv:llä. Hienoja kuvioita. Legendaarinen Petr Briza otti muutaman kopin mutta kolmannessa erässä joutui sitten antamaan yhden eteen kavereille. Vopat otti parit jäähyt.

Yleisöä jarzan yli 3800. Siinä jääkaapissa. Litvinovin faneja oli toisessa päädyssä 50-80. Lauluja ja taputapua. Spartan fanit toisessa päädyssä. ehkä 500...vaikea arvioida. Katsokaa kuvista. 2 eri laulua. AINAKIN 7 rumpua!!! sättänä. Niinku kalpan pelissä. Silppua siellä tehtiin lahjakkaasti ja huiveja heilutettiin. Hyvä meno. Rumpujen hakkaamiseen oli kai otettu rumputunteja...

1. erätauolla oli joku maaliinlaukomisskaba. Katsojien.
2.Erätauolla pelattiin liikuntarajoitteisten lätkää. Jonkinlaisissa kelkoissa istuivat.

laulua
Laulu raikui...

Ottelun lopuksi 5 pelaajaa yht'äkkiä kääntyi takaisin kentälle ja rivissä sukelsivat fanikatsomoa kohti. Kiva pikku ele...

Hauska yksityiskohta pelien aikana tv-mainostauoilla oli vähäpukeisten naisten lumenkolaaminen maalien edustoilta. Soppelia välikevennystä...

pluugaaja
PluugaajaHC Sparta Praha:

Brancari:

Petr Briza
Marek Schwarz

Orbanci:

Marek Cernosek
Michal Dobron
Jan Hanzlik
Jaroslav Kasik
Jiri Malinsky
Angel Nikolov
Richard Stehlik
Jan Tabacek
Milan Toman
Jiri Vykoukal

Utocnici:

Michal Dragoun
Petr Havelka
Roman Hlouch
Martin Chabada
Pavel Kasparik
Ondrej Kratena
Jakub Langhammer
Jan Marek
Tomas Netik
Martin Ruzica
Ladislav Rytnauer
Michal Sivek
Josef Straka
Martin Spanhel
Martin Strba
Petr Ton
Roman Vopat
David Vrbata

Valmentaja:  Frantisek Vyborny

    HC Chemopetrol:

Brancari:

Radek Fiala
Lubos Horcicka
Kamil Jarina

Orbanci:

Vladimir Gyna
Jan Hranac
Vaclav Kozi
Marian Morava
David Pojkar
Lukas Pozivil
Petr Prokop
Petr Puncochar
Ladislav Reznicek
Radim Skuhrovec
Martin Tupa

Utocnici:

David Balazs
Jan Benda
Daniel Branda
Jiri Gombar
Martin Heinisch
Jiri Chasousek
Peter Jansky
Michal Jeslinek
Vojtech Kubincak
Tomas Martinec
Jakub Petruzalek
Ivo Prorok
Robert Reichel
Zbynek Sklenicka
Adam Saffer
Michal Travnicek

Valmentaja: Vaclav Sykora

26.11.2005 HC Slavia Praha - HC Rabat Kladno 5-1 Sazka Arena


Matka hallille oli helppo. Metrolla vaan Ceskomoravskan asemalle ja Sazka-arena oli siinä. Lippu maksoi luukulta 210 korunaa eli melkein tuplasti edelliseen peliin ja paikka yhtä hyvä. Halli vaan on moderni monitoimiareena ja kylmä ei tällä kertaa ollut. Hartwall-areenan tapainen mesta.

lampoa-taas
Lisää lämpöä

Slavian faneilla ei ollut juurikaan muuta kuin huiveja ja joku ihme Kladno-vessapaperi.  AIka iso ja tekstikin näkyi mutta sisällöstä ei harmainta hajuakaan.  Suuresti vitutti ne ihme torvet , joiden ääntä kuulee usein juuri mömmöm-kisoissa. Että voi sellasesta lähtee rasittava mökä. Joku skidi mun vieressä sai faijansa ostamaan sellaisen ja pää kipeenä siinä sitten yrittää kattella peliä. Onneks kekee sai kiskoo katsomossa ja 'tarjoilijatypyt' kuskas kepua istumapaikoille.

tifo
Tifo

No Slavia oli pelissä parempi viimeistelyssä eikä loppunumerot ihan anna kuvaa pelin tasosta. Kladno loi paljon tilanteita tasakentällisin. Av oli Kladolle vaikeaa. Eikä niiden yv toiminut juurikaan. Viidelä kolmea vastaan eikä edes kuviota aikaiseksi. Aika paska yv-joukkue. . .ihme sinänsä. Tiedä sitten vaikuttiko kuinka paljon kun Kladno oli matkassa joukkueella  jossa mukana mm. kaksi -88 syntynyttä pelaajaa (saivat ihan hyvin peliaikaa) ja pari kasivitosta. Vladimir Ruzika ei ole mennyt pukupelleilyyn mukaan vaan ismolehkosmaisesti vaan joku kollaripaita ja farkut jalassa aitiossa. Yllättäen myös tässä pelissä oli muutama Suomessa kiekkoillut takatukka. Kladnon Prezident on muuten muuan Jaromir Jagr.

aja
AJA!!

Mainostauoilla tällä areenalla maalinedustat kävi putsaamassa junnarit. Pelikatkojen aikana ihan naurattikin katsojien kustannuksella säätäminen kun monitoreissa lisäiltiin kaikenlaisia puhekuplia jne tuubaa.

maali
Se on maali!

Katsojia täälläkin vaivaiset 4300 vaikka kärkijoukkue ja lauantaipeli.

HC Slavia Praha

Brancari:

Petr Franek
Lukas Hronek

Orbanci:

Jan Novak
Petr Kadlec
Tomas Zizka
Dominik Granak
Boris Zabka
Pavel Kolarik
Jiri Drtina

Utocnici:

Josef Beranek
Radek Duda (tummennettu pleksi)
Jaroslav Bednar
Tomas Vlasak
Tomas Divisek
Michal Sup
David Hruska
Marek Tomica
Radek Dlouhy
Lukas Havel
Vladimir Sobotka
Michal Vondrka
Roman Cervenka
Vladimir Ruzicka(s. -89)

Valmentaja: Vladimir Ruzicka

Takasin
    

HC Rabat Kladno

Brancari:

Orct Zdnek
Jakub Lev
Musil Lukas

Orbanci:

Martin Sevc
Libor Prochazka
Vratislav Cech
David Hajek
Jiri Zeman
Jaroslav Spelda
Ales Pavlas
Tomas Kolafa
Petr Horava
Jakub Evan

Utocnici:

Radek Garnon
Martin Prochazka
Jaroslav Kalla
Vitezslav Bilek
Tomas Horna
Pavel Patera
Ivan Huml
Josef Zajic
Jiri Tlusty (-88)
Martin Frolik
Michael Frolik (-88)
Michal Havel
Milan Hluchy
Jan Besser
Radim Kucharczyk
Jiri Kuchler

Valmentaja: Zdnek Müller