Nu kör vi! ~ Sport vs KooKoo 25.10

Red Army 20 vuotta -tifo 

Tämä kausi ei ole sujunut odotusten mukaisesti. Joukkueen peli ei ole sujunut toivotulla tavalla, hallituksen sisällä on ollut erimielisyyksiä ja katsomossakin meininki on ollut välillä tosi laimea.

Lauantaina millään näistä ei ole väliä. Lauantaina seisomme yhdessä katsomossa joukkueen takana. Vastassa on sarjan kärkijengeihin lukeutuva KooKoo. KooKoo pelkäsi Vaasan vierasmatsia niin paljon että päättivät tarjota kannattajilleen ilmaisen matkan Vaasaan. Ja kun Kouvolassa on jotain tarjolla ilmaiseksi niin ihmiset suorastaan rynnivät sinne. Eilen 111(!) ihmistä oli ilmoittautunut matkaan. Kouvolalaiset uhoavat jo että he tulevat laulamaan meidät suohon meidän omassa kotihallissa. Sellaista ei ole koskaan tapahtunut eikä tule tapahtumaankaan! Lauantaina unohdamme kaikki tämän kauden pettymykset ja seisomme yhdessä joukkueen takana. Lauantaina laulamme koko ottelun läpi oli sitten taululla 6-0 tai 0-6 lukemat. Lauantaina pidetään semmoista meteliä että Kouvolalaisilla soi korvissa koko paluumatkan ajan!

Lauantaina vastakkain ovat yksi Suomen historian merkittävimmistä kaupungeista ja kaupungiksi itseään kutsuva rautatieristeys. Vastakkain ovat kannattajaryhmä joka on runsaslukuisena seissyt joukkueensa takana yli 20 vuoden ajan ja kannattajaryhmä josta harva oli edes kuulluut ennen kuin heidän joukkueensa alkoi menestyä ja uusia faneja yhtäkkiä ilmestyi kaikkialta. Tämä on meidän kotikaupunki, meidän kotiluola ja katsomossa meitä ei voita täällä kukaan!

Sportin fanit kokoontuvat ennen matsia Sports Officessa 14.30 alk. Kaikki sinne! Hallissa sitten ajoissa katsomoon ja infernaalinen meteli koko ottelun ajan!

Nu kör vi!


Ultras 06

Keskustelua aiheesta Sportin foorumilla.