Mikkeli Away 17.11.2012

Ultras 06 avaa virallisesti kauden 2012 - 2013 vierasreissut lauantaina 17.11.2012, kun Mikkelissä pelataan Sportin kauden ensimmäinen ja yksi harvoista lauantai vierasotteluista. Mistä lie johtuu, että otteluohjelmaan osui vain muutama hassu vieraspeli lauantaiksi koko kaudella, joten otetaan ilo irti näistä harvoista, mitä kohdalle osui. Ja mikäpä olisi sen mielenkiintoisempi vastustaja kuin sarjakärki Jukurit.

Lähdemme matkaan lauantai aamuna klo 9.00 Vaasan kaupungintalolta. Reissuun lähdetään ajoissa, jotta ehdimme tutustua ennen ottelua mikkeliläiseen korkeakulttuuriin jossain paikallisessa ravitsemusliikkeessä ja ehkä myös pieni purtava maistuu pitkän matkan jäljiltä.

Ultras 06 ja Red Army ovat yrittäneet parantaa yhteistyötään jälleen tämän syksyn aikana. Siksi on päätetty, että ainoastaan Ultras järjestää bussin Mikkeliin, kun taas ainoastaan RA järjestää busseja Keravalle, niin ettemme vie porukkaa toisiltamme. Lähtekää siis mukaan luomaan taas yhteishenkeä Sportin kannattajien kesken, pitämään hauskaa ja kannustamaan Sport voittoon sarjajohtajasta!

Ilmoittautumiset osoitteeseen u06@ultras06.com. Laittakaa viestiin etunimi ja sukunimi. Vaihtoehtoisesti Ke 14.11 pelattavassa Sport - Jokipojat ottelussa voi ilmoittautua suoraan Ultrasin jätkille esim. erätauolla fanipubissa. Matka maksaa 35e + omakustanteisen ottelulipun.

Tervetuloa mukaan!

Hauska paikka