Kohti liigakarsintoja!

Myönnettäköön, että Ultras 06:n nettisivujen päivitys on ollut parin viime vuoden aikana surkeaa. Tämä ei silti tarkoita etteikö Ultras 06 olisi edelleen voimissaan ja elossa. Päinvastoin, uusia aktiivisia jäseniä on tullut mukaan ja vanhemman sukupolven rinnalle on jo nyt ilmestynyt paljon uusia nuoria sekä myös vähän vanhempia kannattajia, jotka tulevat pitämään vaasalaisen kannattajakulttuurin lippua korkealla myös tulevaisuudessa. Jatkuvuus on siis taattu. Tämä on erityisen tärkeää, jotta voimme kehittää edelleen kannattajatoimintaamme ja olla myös jatkossa yksi tämän kentän lippulaivoista. Paljon asioita on tehty koko ajan taustalla, vaikka Internet-sivut ovatkin olleet hiljaiset. Monelle ryhmälle tuntuu tänä päivänä olevan valitettavasti tärkeämpää lähinnä nettisivujen päivittely päinvastoin kuin meille, jotka toimimme oikeassa elämässä.

Viimeisin osoitus Ultras 06:n elinvoimaisuudesta on 3.3.2012 KooKoota vastaan pelatussa ottelussa toteutettu tifo. Otimme ottelun aikana myös kantaa taustalla suunnitteilla olevaan joukkueen nimenmuutokseen; ME OLEMME VAASAN SPORT – AINA. Tämän myötä Ultras 06:n mielipide asiaan lienee kaikille selvä. Emme tule hyväksymään perinteisen seuramme nimenmuutosta. Olemme Vaasasta ja ylpeitä siitä.

Tifo 3.3 Sport - KooKoo Kuva:
Anette Naroma

Keskiviikkona selvisi myös, että pelaamme jälleen tänä vuonna Mestiksen finaaleissa. Vastaan asettuu Joensuun Jokipojat. Tämä sopii meille, sillä se tarkoittaa sitä, että saamme myös kotiedun. Tätä etua tuleekin nyt käyttää hyväksi ja kannustaa Sport aina liigakarsintoihin ja liigaan saakka, kotona kuin vieraissa. Kun tulet päätyymme, asennoidu kannustamaan ja elämään joukkueemme mukana, oli tilanne mikä tahansa. Nyt on aika laittaa jälleen parasta niin jäällä kuin katsomossa.

Näihin kuviin ja tunnelmiin. Nähdään hallilla ja toivotetaan Jokipojat tervetulleeksi helvettiin!