Vaasan ylpeät, punavalkoiset : Kausi 2007-2008

 
Tulevasta kaudesta ei hirveästi ole ollut hehkutusta mediassa eikäpä juuri missään muuallakaan. Osa puhuu kaudesta jolla ei ole mitään merkitystä, tavoitteita taikka päämäärää. Miksi nämä puheet, itkut ym. avautumiset kaudesta? Vain ja ainoastaan sen takia, että tänä vuonna ei järjestetä teennäisiä liigakarsintoja joissa joku voi muka nousta liigaan jos vain sattuu täyttämään nämä ja nämä asiat.. Niin en muista edes koska viimeksi on oikeita liigakarsintoja pelattu, ei ainakaan tämän vuosituhannen puolella.

Tosiassahan tavoitteta löytyy tälle kaudelle vaikka kuinka paljon niin joukkueen, seurajohdon ja kuin meidän kannattajienkin osalta. Yksi tärkein niistä on omien kasvojen säilyttäminen. Koskien näitä kaikkia kolmea osa-aluetta. Joukkueen tulee näyttää osaamisensa ja halunsa pelata joskus liigassa, seurajohdon tulee kohentaa talouttaan ja taas meidän kannattajien tulee jatkaa omaa työtämme katsomossa ja viedä sitä vielä enemmän eteenpäin. Tällä kaudella tullaan huomaamaan kuka uskollinen rakastamaansa joukkuetta kohtaan. Aina ei ole tietenkään helppoa ja tämä kausi voi huonoimillaan olla sellainen, joka koettelee hermoja ja kärsivällisyyttä.

Katsomossa vaikuttava ydinryhmä on kasvanut tasaisesti vuosi vuodelta ja luonut nyt jo todella vahvan perustan Vaasalaiselle kannattajakulttuurille enkä epäilisi hetkeäkään, että tämä ryhmä pettäisi vaikka pelaisimme vittu kolmos divarissa. HÄH?!!
Siksi uskonkin, että tämä ryhmä tulee kasvamaan jälleen tänä vuonna ja meidän työmme jatkuu kannattajakulttuurin edistämiseksi tässä maassa. Olemme olleet ensimmäisten joukossa jotka ovat tuoneet "uudenlaista" kulttuuria Suomeen niin miksi kukaan omaa jengiään rakastava antaisi tämän kehityksen katkea yht´äkkiä.

Haluan nähdä tällä kaudella meidän omassa katsomossamme sellaisen tajunnan räjäyttävän tunnelman mitä ei vielä koskaan ole nähty. Se on meidän osamme, mitä meidän tulee tehdä. Samalla liigan ja liiton pomot haluavat tehdä kiekosta yhä kaupallisempaa viihdettä keksimällä mm. hassuhauskoja rankkarikisoja kaikki voittaa periaatteela ja pilke silmäkulmassa JEE JEE. Ainoa mikä on aitoa ja pysyy aitona on meidän rakkaus omaa joukkuettamme kohtaan.

MEIDÄN VAASA, MEIDÄN SPORT!

Tämä teksti on yleisesti kaikille Vaasan Sportin kannattajille

 

Keskustele aiheesta!