Kannattajien oma pelaaja

Sportin kannattajat ovat aina olleet erittäin tärkeitä joukkuelleen. Harvalla, jos yhdelläkään, joukkueella Suomessa on niin uskolliset ja äänekkäät kannattajat kuin Sportilla.

Saimme tästä jälleen uuden esimerkin tällä kaudella, kun kannattajat päättivät tukea joukkueensa liigasatsausta keräämällä rahaa yhden pelaajan palkkaa varten, joka hankittaisiin vahvistamaan joukkuetta kevään tärkeisiin peleihin. Kesken kautta joukkueenjohto sai mahdollisuuden hankkia takaisin Sportin viime kauden tähtipelaajan Mika Halavan joukkueeseen. Joukkueenjohto otti yhteyttä kannattajiin ja kannattajayhdistyksen hallitus sekä Ultras 06 päättivät yhdessä, että "kannattajien oma pelaaja" -keräyksestä kertyneet/kertyvät rahat saa käyttää Halavan palkkaan.

Ultras 06 päätti jo kokouksessaan ennen kauden alkua, että tulemme osallistumaan aktiivisesti "kannattajien oma pelaaja" -keräykseen. Olemme olleet yhteydessä Red Armyyn kauden aikana, mm. kun Halava oltiin hankkimassa kannattajien omaksi pelaajaksi. Päätimme myös kokouksessamme, että keräämme kaikilta jäseniltämme rahaa ja maksamme koko summan kerralla kannattajien oma pelaaja -keräykseen. Maksoimme tällä viikolla tämän summan, joka oli lopulta yli 900 euroa.

Haluamme myös muistuttaa muita kannattajia siitä, että keräys on vielä käynnissä torstaihin 31.1.2013 saakka. Vaikka Sport päätti Halavan hankkimisesta jo pari kuukautta sitten, se ei tarkoita että rahoja tarvittaisiin yhtään vähemmän. Toivommekin, että kaikki jotka vielä empivät osallistua keräykseen, ja ne jotka miettivät osallistuako vielä kerran, tekevät sen ja käyvät maksamassa haluamansa summan. Kaikki rahat tulevat tarpeeseen!

Ultras 06