A feed could not be found at http://www.ultras06.com/forum/test3.php?c=3
Ultras 06 | Kolumnit

Nuorten SM-liiga: Sport - TPS

Kaipaatko autenttista jääkiekkotunnelmaa ilman ylimääräisiä mainoskatkoja ja oheissirkusta? Ultras 06 ja RödWitt kutsuvat kaikki Sport-henkiset kannustamaan Sportin nuorten SM-liigajoukkuetta tiistaina 5.12 Sundom Ståhon. Keskiviikko on vapaapäivä, joten kaikki mukaan antamaan tuki kotikaupungin junioreille ja pitämään hauskaa.

Lue lisää

Boikotti

Sundom Stå ja nykyisen A-katsomon paikalla sijainnut seisomakatsomo ovat olleet Vaasan Sportin kannattajien keskiö 30-vuoden ajan, ei järjestyksenvalvojien eikä seurajohdon. Tällä hetkellä tilanne hallilla on täysin toinen. Me kannattajat emme saaneet tuoda omia mielipiteitämme julki katsomossa Pohjois-Koreasta tutun sensuurin vallitessa seurajohdon tahdosta. Tomas Kurten ja Heikki Hiltunen pyrittekö todella ajamaan kiistatta Liigan eniten kannattajien maineella ratsastavan seuran kannattajapäädyn toiminnan alas päätöksillänne?

Lue lisää

Täyttä vauhtia ei minnekään

Vaasan Sportin kaudella 2014-15 alkanutta Liiga-taivalta on nyt 3 ½ kautta takana. Koko tämä aika on mennyt Tomek Valtosen komennossa, mikä on Liigassa suhteellisen pitkä aika valmentajalle samassa seurassa. Kun sama valmentaja on johtanut joukkuettaan niinkin pitkän ajanjakson, on perusteltua kysyä millä perusteella hän on saanut niin vankan luottamuksen seurajohdolta. Ovatko tulokset parantuneet? Onko pelissä havaittavissa selvää kehitystä? Nauttiiko hän pelaajien varauksetonta luottamusta? Kaikkiin näihin kysymyksiin vastaus on valitettavasti ei, lukuun ottamatta viimeistä joidenkin pelaajien kohdalla ja siihenkin liittyy ongelma.

Lue lisää

Vaasan Sport kaipaa identiteettinsä vahvistamista - Ei sirkustemppuja

Seura on toiminut monessa asiassa hyvin ja kunnioittanut meitä kannattajia. Nyt kehitys on kuitenkin kulkenut huonompaan suuntaan ja näemme tehtäväksemme ottaa julkisesti esille kriittiseen tarkasteluun muutamia meille tärkeitä seikkoja. Toivomme, että seuraorganisaatio kunnioittaa meitä kannattajia ja seuran perinteitä miettiessään tulevaisuuden strategioita. Lue alta lisää.

Lue lisää

Lepää rauhassa Juha

Kunnioitamme pitkäaikaista rumpaliamme ja yhtä meistä, Juha Tujusta, Liigakauden avauksessa 11.9. Lue alta lisää.

Lue lisää